Aanmelden van nieuwe leerlingen

De Basisschool

U kunt contact opnemen met de school en vrijblijvend informatie vragen over ons onderwijs. Ook is het mogelijk een afspraak te maken voor een rondleiding door de school. Laagdrempeligheid vinden wij erg belangrijk. Uw kind staat in onze school centraal. We begroeten u graag op onze school.

Op deze pagina vindt u een link naar het aanmeldformulier.
Kleuters mogen voor hun vierde verjaardag al 3 dagdelen meedraaien in de groep. In overleg met u worden deze dagen gepland. Ook zal er een afspraak gemaakt worden voor een zogenaamde intake. We willen de leerlingen zo goed mogelijk begeleiden. Een gesprek tussen ouders en school is dan erg belangrijk.
Na enkele weken onderwijs zal de leerkracht contact opnemen. We wisselen dan graag de ervaringen uit van thuis en school.
We wensen uw kind een fijne tijd op Montessori peutergroep en basisschool De Getijden.

Klik HIER om het aanmeldformulier te openen.

Namens een enthousiast team,

Sabine Wiersema
getijden@lauwerseneems.nl
telefoon: 0595-528520

Sabine is bereikbaar per mail: getijden@lauwerseneems.nl 
U kunt altijd een afspraak maken.

 

De Peutergroep

De peuters kunnen vanaf hun tweede verjaardag naar de peutergroep. Ouders die geïnteresseerd zijn kunnen contact opnemen met peuterleidster Joke Woensdregt. Ouders krijgen dan een inschrijvingsformulier.
De nieuwe kleuters kunnen vanaf zes weken voor hun vierde verjaardag gedurende een paar ochtenden komen kennismaken. In verband met de vele activiteiten en drukte en het belang van de nieuwe leerling, laten we het kind niet in de laatste week voor de kerst- en zomervakantie beginnen.