Lesrooster en Schooltijden

2021/2022

We werken met een 5-gelijke-dagen-rooster. De kinderen kunnen vanaf 8.15 uur naar binnen en kunnen dan aan het werk gaan. De leerkracht is dan in de klas. Om 8.25 uur gaat de eerste bel. Ouders/verzorgers worden dan vriendelijk verzocht het lokaal te verlaten. Om 8.30 uur gaat de tweede bel en zijn alle kinderen aan het werk. De ochtendpauze duurt van 10.00 uur tot 10.15 uur. De middagpauze is verdeeld in twee momenten. Van 11.45 tot 12.00 uur eten de kinderen in de klas met de leerkracht. Van 12.00 tot 12.25 uur spelen de kinderen buiten onder toezicht van een leerkracht. Om 14.00 uur zijn de kinderen vrij. 

 
  maandag      dinsdag woensdag donderdag vrijdag
groep  1/2 Ellie
Sabine        
Ellie Gerrie Gerrie
Sabine    
Gerrie
groep 3/4/5 Joline
Nienke
Joline
Nienke*
Nienke
Monique
Joline*
Nienke
Joline
groep 6/7/8 Elsa Natascha
Nicky
Natascha
Nicky
Nicky Natascha
NIcky
*Juf Nienke werkt om de week op dinsdag
*Juf Joline werkt om de week op donderdag


De onderbouw krijgt les van juf Ellie en Gerrie. Twee ochtenden per week is er formatie voor een extra leerkracht in de groep. Juf Sabine zal dit verzorgen. 

De middenbouw krijgt les van juf Joline en juf Nienke. Eén dag per week is er formatie voor een extra leerkracht in de groep. Juf Monique zal dit verzorgen. 

De bovenbouw krijgt les van juf Natascha en juf Nickyt. Eén dag per week is er formatie voor een extra leerkracht in de groep. Juf Elsa zal dit verzorgen. 

Juf Monique zal ook dit jaar weer beide gymlessen verzorgen voor de groepen 3 t/m 8. Daarnaast zal zij één dag per twee weken ingezet worden voor Bewegend leren, Rots en Water en MRT waar nodig.