Lesrooster en Schooltijden

We werken met een 5-gelijke-dagen-rooster. De kinderen kunnen vanaf 8.15 uur naar binnen en kunnen dan aan het werk gaan. De leerkracht is dan in de klas. Om 8.25 uur gaat de eerste bel. Ouders/verzorgers worden dan vriendelijk verzocht het lokaal te verlaten. Om 8.30 uur gaat de tweede bel en zijn alle kinderen aan het werk. De ochtendpauze duurt van 10.00 uur tot 10.15 uur. De middagpauze is verdeeld in twee momenten. Van 11.45 tot 12.00 uur eten de kinderen in de klas met de leerkracht. Van 12.00 tot 12.25 uur spelen de kinderen buiten onder toezicht van een leerkracht. Om 14.00 uur zijn de kinderen vrij. 

 
  maandag      dinsdag woensdag donderdag vrijdag
groep  1/2 Barbara  Ellie Ellie Barbara
 
Barbara
groep 3/4/5 Joline
Nienke
Joline
 
Nienke
Monique
Joline*
Nienke
Nienke
groep 6/7/8 Gerrie
 
Gerrie
 
Sabine  Gerrie
 
Sabine
*Juf Joline werkt om de week op donderdag

De onderbouw krijgt les van juf Ellie en Barbara.

De middenbouw krijgt les van juf Joline en juf Nienke. Eén dag per week is er formatie voor een extra leerkracht in de groep. Juf Monique zal dit verzorgen. 

De bovenbouw krijgt les van juf Gerrie en juf Sabine. Eén dag per week is er formatie voor een extra leerkracht in de groep. . 

Juf Monique zal ook dit jaar weer beide gymlessen verzorgen voor de groepen 3 t/m 8. Daarnaast zal zij één dag per twee weken ingezet worden voor Bewegend leren, Rots en Water en MRT waar nodig.